Предстоящи събития за периода 09 – 13 октомври

09 Октомври 2017, 65 прочита

Вторник, 10 октомври 2017г.
Областният управител Недялко Славов ще участва в заседание на Междуведомствения съвет по въпросите на граничния контрол във връзка с етапите по изграждане на ГКПП „Рудозем-Ксанти”. Срещата ще се проведе от 11:00 часа в Министерство на вътрешните работи, гр.София.

Сряда, 11 октомври 2017г.
Областният управител ще проведе работна среща в Министерството на регионалното развитие и благоустройството във връзка с изграждането на водопроводите за язовир „Пловдивци”, след което ще участва в работна среща в Агенция „Пътна инфраструктура”.
Заместник-областният управител Андриян Петров и експерти от Областна администрация Смолян ще участват в Информационен ден във връзка с изпълнението на проекти по Програмата INTERREG V-A Гърция- България 2014-2020.

Четвъртък, 12 октомври 2017г.
За пореден път Областна администрация Смолян ще се включи в инициативата на Джуниър Ачийвмънт България „Мениджър за един ден”.
Областният управител ще проведе работна среща с експлоатационните дружества, за да бъде отчетен напредъка по изпълнението на проекта за изграждане на ГКПП „Рудозем-Ксанти”.

Петък, 13 октомври 2017г.
В град Девин ще бъде проведена първата от планираните три Комуникационни срещи във връзка с десетата годишнина от членството на България в ЕС и обсъждане на приоритетите на българското председателство на Съвета на ЕС.